Bedrijfsontruiming

ONTRUIMING BEDRIJFSRUIMTE? BR WONINGONTRUIMING BEDRIJFSONTRUIMING HELPT U GRAAG SNEL VERDER

Heeft u een bedrijfspand, kantoor, schoolpand, magazijn of atelier te ontruimen? BR Woningontruiming biedt graag een oplossing op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u snel verder helpen en alle zorgen uit handen nemen.

Wij maken graag kennis met u en de werkzaamheden. Na de eerste bezichtiging ontvangt u een schriftelijke offerte met daarin tot in detail omschreven wat wij voor u kunnen betekenen. De eventuele opgekochte inboedel wordt in mindering gebracht op de offerte. Wij bieden u een offerte op basis van aannamen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Na goedkeuring van de offerte plannen wij een datum en zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering. Wij werken met een oplever-garantie.

VERWIJDEREN VAN EXTRA ELEMENTEN

Ons vaste team zal de nog herbruikbare spullen inpakken en aanleveren bij één van onze vele goede doelen. Het bedrijfspand wordt volgens de eisen van de verhuurder opgeleverd. Bij een bedrijfsontruiming heeft u vaak te maken met extra afvalstromen. Denk hierbij aan systeemplafonds, tussenwanden, bekabeling en stelling-materiaal. Wij voeren de verwijdering van dergelijke onderdelen op een professionele en efficiënte manier uit. Ten slotte nemen wij contact met u op om het resultaat te beoordelen en kunnen wij indien gewenst de eindoplevering voor u uitvoeren met de verhuurder.