Ontruimen

Wij ontruimen op een milieubewuste en professionele manier uw woning of bedrijfspand. Schakel BR Woningontruiming in voor woningontruiming bij overlijden, verhuizing of uitzetting van een huurder. Ieder pand leveren wij bezemschoon op en met onze klusservice kunnen we zelfs uw woning weer klaarmaken voor een nieuwe huurder. BR Woningontruiming staat garant voor:

  • Een goedkope woningontruiming; al vanaf € 99,-
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Woningontruiming binnen 2 dagen
  • Inkoop en opslag van inboedel
  • Milieubewust afvoeren van afval
  • Samenwerking met goede doelen

Ons doel is om voor iedere klant tot een passende woningontruiming te komen. Wij kunnen uw inboedel opkopen, waarna we deze verkopen in een van onze kringloopwinkels of schenken aan de goede doelen waarmee wij samenwerken. Wilt u de inboedel bewaren, maar heeft u geen plaats? Wij kunnen uw inboedel ook opslaan. Vraag direct een gratis offerte aan of bel met een van onze operators voor advies.

Woningontruiming bij verhuizen

Het in- en uitpakken van de inboedel zorgt bij veel mensen voor stress, terwijl dit eenvoudig te voorkomen is. Het team van BR Woningontruiming zorgt voor het ontruimen van de woning en pakt de spullen zorgvuldig in. Wij weten precies hoe wij de inboedel veilig moeten houden tijdens het transport naar uw nieuwe woning. Het verzorgen van het transport en het uitpakken van de inboedel behoren eveneens tot onze mogelijkheden. Aanvullende wensen van uw kant zijn altijd bespreekbaar, zo is het mogelijk dat wij apparaten voor u aansluiten of lampen ophangen in de nieuwe woning.

Verhuizing naar een seniorenwoning

BR Woningontruiming staat u bij tijdens de hele verhuizing naar een seniorenwoning. We ontruimen uw woning, pakken uw inboedel in en verwijderen het afval voor u. Na de woningontruiming leveren wij de woning bezemschoon op. Wij vinden het belangrijk om een dienst op maat te leveren. Naar uw wens is het mogelijk dat we leidingen ontkoppelen en meubels demonteren. In uw nieuwe seniorenwoning kunnen we uw inboedel en uw spullen op de juiste plek zetten zodat u zich er echt thuis voelt.

Garage ontruiming

Na verloop van tijd is een garage soms zo overvol dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval kunt u BR Woningontruiming inschakelen om de garage voor u te ontruimen. Wij ontruimen zowel particuliere garages als bedrijfsgarages. Ons vaste team pakt de ontruiming op professionele wijze aan en overlegt met u welke spullen u wilt bewaren. Deze worden teruggeplaatst in de garage, we kopen ze op of we schenken ze aan een goed doel. Het afval vervoeren wij op een milieuvriendelijke wijze waarna u weer geniet van een overzichtelijke, opgeruimde garage.

Zolder ontruiming

Bent u op het punt beland dat u uw zolder wilt ontruimen, maar niet weet waar u moet beginnen? Schakel dan BR Woningontruiming in. Wij zijn u graag van dienst en ontruimen uw zolder snel en professioneel. We gaan zorgvuldig met uw spullen om en gooien niet zomaar dingen weg. Wij overleggen met u wat weg mag en welke spullen u wilt bewaren. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het ontruimen van uw zolder? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en lage tarieven.

Woningontruiming na overlijden

Bij het overlijden van een dierbare komen er praktische zaken op de nabestaanden af, waaronder het ontruimen van de woning. We snappen dat dit mentaal een zware opgave is en daarom zijn wij u tijdens dit proces graag van dienst. Wij gaan op respectvolle wijze om met de inboedel van uw dierbare. We bespreken met u welke spullen een (emotionele) waarde hebben en zorgen ervoor dat deze bewaard blijven. De overige spullen kopen wij op of voeren we op milieuvriendelijke wijze af. Desgewenst kunnen wij spullen voor u opslaan.

Vervuilde woning ontruimen

BR Woningontruiming kan iedere vervuilde woning ontruimen. Zelfs extreem vervuilde woningen leveren wij na ontruiming bezemschoon op. Onze deskundige ruimers weten als geen ander hoe zij bruikbare goederen moeten onderscheiden van onbruikbare goederen. We ontruimen de woning en voeren het puin af, alles in overleg met de opdrachtgever.

Hennepplantage ontruimen

Wanneer u een henneppplantage ontdekt, raden wij u aan als eerste de politie in te schakelen. De politie komt kijken en zal ervoor zorgen dat alle spullen worden afgevoerd en worden vernietigd. Daarna blijft echter nog een flinke troep achter welke u weer op orde wilt krijgen. In dat geval kunt u BR Woningontruiming woningontruiming inschakelen. We ontruimen de restanten hennepplantage voor u en leveren uw woning of pand op in goede en hygiënische staat. We bieden u een uitstekende service tegen scherpe tarieven.

Wat kost een woningontruiming?

Voor het ontruimen van (een deel) een woning zijn geen vaste prijzen te noemen. Factoren die meespelen zijn de grootte van de woning of ruimte, de staat van de woning en eventuele extra diensten die wij u leveren. Lees meer over de woningontruiming kosten.  

Contact opnemen met BR Woningontruiming woningontruiming

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden uw vragen en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer of vraag meteen een offerte aan.