Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden in een lijst geplaatst, staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons dan graag weten.

WAT KOST EEN ONTRUIMING?

U hoeft niets zelf te doen BR Woningontruiming biedt u een totaalpakket aan. U hoeft alleen maar te bellen met 085 060 6547 en wij doen de rest! 

MOET IK VOORUIT BETALEN?

U betaald in de meeste gevallen niets aan. In alle andere gevallen betaald u een deel aan na aanvaarding van de offerte en voor aanvang van de werkzaamheden. Het restant pas na oplevering van de woning of het bedrijfspand.

WAT MOET IK ZELF DOEN?

U hoeft niets zelf te doen BR Woningontruiming biedt u een totaalpakket aan. U hoeft alleen maar te bellen met 085 060 6547 en wij doen de rest! 

KOPEN JULLIE INBOEDELS OP?

BR Woningontruiming geeft altijd een totaal offerte af hierin staat de waarde van de boedel duidelijk weergegeven onder de noemer inkoopkorting. Indien de inboedel voldoende waarde vertegenwoordigd is de ontruiming mogelijk kosteloos voor de opdrachtgever (zie wat kost een ontruiming). Er zijn nooit verborgen kosten achteraf!

DOEN JULLIE OOK VERHUIZINGEN?

BR Woningontruiming biedt in combinatie met ontruiming van de oude woning een verhuisservice! Ook losse verhuizingen zijn bespreekbaar.

KUNNEN JULLIE OPLEVEREN AAN EEN WONINGBOUWVERENIGING?

BR Woningontruiming heeft een jarenlange ervaring en kent de wensen van vrijwel elke woningstichting of makelaar. Wij kunnen opleveren conform de wensenlijst van de pre-inspectie. 

WAT KOST EEN OFFERTE AANVRAAG?

BR Woningontruiming geeft altijd kosteloos een vrijblijvende offerte af zo mogelijk op basis van een gratis inventarisatie bezoek van een van onze medewerkers

WAT ONTRUIMEN JULLIE ALLEMAAL?

BR Woningontruiming kent geen beperkingen van kloosters, sterk vervuilde of verzamelaarswoningen! Wij hebben het allemaal gezien en netjes opgeruimd geen opdracht is ons te gek.

KAN EEN ONTRUIMING IN HET WEEKEND?

Ja, een ontruiming kan op elke dag, voor dagen in het weekend en/of feestdagen geldt wel een toeslag. De exacte kosten voor weekend werkzaamheden vindt u terug in uw offerte.

OP WELKE TERMIJN KAN EEN ONTRUIMING WORDEN UITGEVOERD?

Een ontruiming vindt in principe altijd binnen 48-uur plaats nadat er een akkoord is gegeven op de offerte. Uiteraard wordt in overleg een datum gepland die de opdrachtgever uitkomt.

WERKT BOEDELRUIMERS MET EEN VASTE PRIJS OF IS ER KANS OP MEERKOSTEN ACHTERAF?

BR Woningontruiming geeft altijd een totaal offerte af. Elke ontruiming brengt zo zijn eigen specifieke kenmerken en werkzaamheden met zich mee. om die reden bieden wij een offerte op maat en zijn er nooit verborgen kosten achteraf!

HOE WORDT DE WAARDE VAN MIJN SPULLEN BEPAALD?

De inventarisatie van de goederen vindt samen met u plaats. Onze medewerker maakt een filmpje of foto’s van de goederen en wij bepalen de waarde op basis van leeftijd, staat en vergelijkbare waarde op het internet, in hele specifieke gevallen laten wij een expert een waardebepaling afgeven. De meeste goederen worden in de kringloop aangeboden en wij willen de nieuwe eigenaren een eerlijke prijs kunnen bieden en tegelijk ook onze kosten dekken. Om die reden kan de waarde lager uitvallen dan wanneer je het zelf te koop aanbiedt via bijvoorbeeld marktplaats.