Woning ontruiming

Heeft u hulp nodig voor een woning ontruiming in of buiten Amsterdam? Boedelruimers helpt u graag verder bij een woning ontruiming. Door verschillende oorzaken kunt u zelf niet meer in staat zijn om een woning te ontruimen. Op een dergelijk moment bent u bij Boedelruimers aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange eraring zijn wij in staat om u alle zorgen uit handen te nemen. Een woning ontruiming in Amsterdam is bijvoorbeeld na een overlijden nooit een aangename situatie, Boedelruimers begeleidt, ontzorgt u en denkt met u mee.

Waarom u kiest voor Boedelruimers voor een woning ontruiming in Amsterdam:

  • – Hergebruik via goede doelen;
  • – Opkoop van waardevolle inboedel;
  • – Oplever garantie;
  • – Milieubewust afvoeren van afval;
  • – Spoed ontruiming en opslag inboedel mogelijk;
  • – Gecertificeerd asbest herkenner;
  • – Verrassend betaalbaar.

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen bij Boedelruimers voor een woning ontruiming? Neem dan direct contact met Boedelruimers op via ons contactformulier. Ons telefoonnummer is 085 500 1800.

Boedelruimers is gevestigd aan het Netwerk 17 in Purmerend en Slijperweg 18 in Amsterdam maar werkt landelijk.

Efficiënt proces bij woning ontruiming in of buiten Amsterdam

Nadat de familie de waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten wij met de woning ontruiming. Ons vaste team pakt de nog herbruikbare spullen in en levert ze aan bij een van onze kringloopwinkels of samenwerkende goede doelen. Waardevolle of persoonlijke zaken, die u mogelijk over het hoofd heeft gezien, worden eventueel door ons bij u geretourneerd. Bij een woning ontruiming wordt de woning opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar dan wel verhuurder. Het proces wordt door ons op een professionele, efficiënte en respectvolle wijze uitgevoerd. Boedelruimers neemt na voltooiing contact met u op om met u het resultaat te beoordelen.

Ontzorgen bij een woning ontruiming in of buiten Amsterdam

Het ontzorgen van onze klanten is vanaf de start ons belangrijkste doel. Met Boedelruimers heeft u geen omkijken naar de woning ontruiming in Amsterdam. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Vraag gerust een gratis offerte aan. Bel naar 085 – 500 1800 of maak gebruik van ons contactformulier.